Vågsbygd videregående skole

Gjennom kjøttet: disseksjonen og kroppens kulturhistorie
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Gjennom kjøttet: disseksjonen og kroppens kulturhistorie
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 306.4 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
Noter
  • Bibliografi: s. 749-762
ISBN
  • 978-82-495-0281-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002892nam  2200541   4500
*00119805
*008091109                a          00nob 2
*015  $a0247840$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-495-0281-3$bib.$cNkr 499.00
*0823 $a611.009
*08231$a306.4$zh$25
*08231$a704.942$25
*096  $a306.4 S
*100 0$aStueland, Espen$d1970-$jn.
*24510$aGjennom kjøttet$bdisseksjonen og kroppens kulturhistorie$cEspen Stueland
*260  $aOslo$bOktober$c2009
*300  $a777 s.$bill.
*505  $aBibliografi: s. 749-762
*599  $a09x1109gq 09xkr
*650 1$aMenneskekroppen$xKultursosiologi$1306.4$4d5
*650 2$aAnatomi$qMenneskekroppen$xHistorie$1611.009
*650 2$aDisseksjon$qMotiv$xKunst$1704.942$4d5
*996  $uhttp://www.deich.folkebibl.no/cgi-bin/websok?mode=p&tnr=896597$tlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig (ikke til norgeslån) Skolebibliotek306.4 S